Over ons...

Faas Assurantiën
Bezoekadres:
Gansoord 1, 2165 BA Lisserbroek
Postadres:
Postbus 260, 2160 AG Lisse
T: 0252 - 422 823
E: info@faasassurantien.nl


Service en deskundigheid

Auto-premie.nl is onderdeel van Faas Assurantiën, een onafhankelijke en gespecialiseerde adviseur in verzekeringen. Bij Faas Assurantiën kun je terecht voor een gedegen advies en professionele behartiging van je financiële belangen.

Zowel aan bedrijven als particulieren bieden wij een compleet pakket producten en diensten. Zo ben je verzekerd van een objectief en betrouwbaar advies op maat en een pakket van zorgvuldig op elkaar afgestemde verzekeringen. Staat de verzekering of het financiële product er niet bij, dan betekent dat volgens Faas Assurantiën dat je hierover geadviseerd dient te worden. Ga naar de contactpagina, stel je vraag en wij voorzien je van een objectief en betrouwbaar persoonlijk advies.

Als je op zoek bent naar goede service en deskundigheid, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop.

Onafhankelijk

Doordat wij geheel onafhankelijk zijn, hebben wij alle vrijheid om op het gebied van verzekeringen te kiezen voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Ook in geval van schade komen wij op voor jouw belangen.

Vlot en adequaat

Wij behandelen de schade voor je en onderhouden daarbij de contacten met de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en tegenpartij. Wij zorgen ervoor dat de schade vlot en adequaat word afgehandeld.
Klik om een schade te melden